Vásárlási információk

A honlapunkon található termékek rendelés nélkül is megvásárolhatóak üzletünkben ugyanakkor javasoljuk, hogy telefonon mindig jelezzék vásárlási szándékukat. A honlapunkon található árak csak internetes rendelés esetén érvényesek. Rendelését 1-2 napon belül visszaigazoljuk és jelezzük mikor vehető át vagy érkezik a csomag.

Egyedi küszöbsínek

Egyedi küszöbsínek és küszöbdeszkák rövid határidővel rendelhetők. Érdeklődni: Küszöbsín: 06-20-323-7004
Deszka: 06-20-955-9182

Minőség
Honlapunk a szabványoknak megfelel

Rólunk

Vállalkozásunk fa fűrészáruk (különböző típusú lécek borovi – illetve lucfenyőből, küszöbdeszkák és számos egyéb termék) értékesítésével foglalkozik. Szeretnénk stabil vevőkört kialakítani azok körében, akiknek nincs idejük megfelelő minőségű lécek után szaladgálni, keresgélni vagy nem tudják megoldani a szállítást. Nekik tudunk megfelelő kiszolgálást nyújtani.

Külön díj ellenében lehetőség van a lécek méretre vágására is. Ez iránt érdeklődjön telefonon.

Célunk nem a legolcsóbb ár elérése hanem az első osztályú minőség.

Elsősorban Budapesten és a környékbeli településeken szállítjuk ki a megrendelt termékeket.

Az országos kiszállítás sajnos a lécek mérete és súlya miatt elég költséges (20 kg-ig 4000 Ft, 20-40 kg-ig 8.000 Ft körül) ezért ezt a rendelések esetében kérjük vegyék figyelembe. Pontos összeget az árú összeszedése után tudunk mondani.

A barkácsléceket rendelés nélkül is az itt megadott árakon vásárolhatja meg az üzletünkben.

Küszöbsíneket nem mi gyártjuk, csak partnerük átvételi pontja vagyunk ezért minden esetben rendelje meg őket.

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban kérdése van, keresse fel a Tudástár menüpontot, ahol többek között a különböző faanyagok (fenyő, bükk, tölgy, akác) és küszöbsínek (alumínium, rozsdamentes, léc) tulajdonságait igyekszünk bemutatni. Ha technikai jellegű problémája van webáruházunk használatával kapcsolatban mindenképpen ajánlott a GYIK (avagy Gyakran Ismételt Kérdések) – illetve a Webáruház használata menüpontot elolvasni, amennyiben még ott sem talál kielégítő választ kérdésére, nyugodtan keressen fel bennünket Elérhetőségeink valamelyikén.

ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
Tudástár