Vásárlási információk

A honlapunkon található termékek rendelés nélkül is megvásárolhatóak üzletünkben ugyanakkor javasoljuk, hogy telefonon mindig jelezzék vásárlási szándékukat. A honlapunkon található árak csak internetes rendelés esetén érvényesek. Rendelését 1-2 napon belül visszaigazoljuk és jelezzük mikor vehető át vagy érkezik a csomag.

Egyedi küszöbsínek

Egyedi küszöbsínek és küszöbdeszkák rövid határidővel rendelhetők. Érdeklődni: Küszöbsín: 06-20-323-7004
Deszka: 06-20-955-9182

Minőség
Honlapunk a szabványoknak megfelel

Szállítás és fizetés

Vissza »

Szállítási feltételek

Házhozszállítás
Házhoz szállítás díjszabása A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát annak kiegyenlítése után a futártól kapja meg.
Amennyiben átutalással szeretne fizetni lehetősége van a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére. Ebben az esetben is a futártól kapja meg a számlát.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Személyes átvétel
Személyes átvétel esetén üzletünkben (1201 Budapest, Tinódi u. 44.) lehet a rendelt terméket átvenni. Hétfőtől péntekig 08:00-tól 17:00-ig. Szombaton 08:00-tól 12:00-ig, vasárnap zárva tartunk.

Házhoz szállítás díjszabása
Budapesten és környékén a szállítás díja br. 1500 Ft. (Érdeklődjön telefonon)
Vidékre a szállítás díja br. 5000 Ft.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak!
Át nem vett csomag újra küldéséért 40.000 Ft feletti rendelés esetén újra az eredeti szállítási díj kerül felszámolásra.
Át nem vett csomag 20.000 Ft-alatti rendelés esetén a későbbiekben már csak személyesen fehető át a Parkett Design Kft. üzletében (1201 Budapest, Tinódi u. 44.). Hétfőtől péntekig 08:00-tól 17:00-ig. Szombaton 09:00-tól 12:00-ig

Fizetési feltételek
A megrendelőlapon feltüntetett és a Szolgáltató által visszaigazolt szállítási díjat a Megrendelő minden esetben az áru átvételekor magyar Forintban, készpénzben, egy összegben fizeti meg a szállítónak.

Vissza »
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
Tudástár